Vera Snijder

Vera Snijder

Wie zijn wij

Familiebedrijf Wijnkooperij 't Kelkie werd opgericht door Henk en Liesbeth Snijder en is in 2017 voortgezet door hun dochter Vera Snijder. De geschiedenis van Wijnkooperij ’t Kelkie is lang. Eind jaren zestig hadden Henk en Liesbeth een groente- en fruitwinkel. Zij hadden kwaliteit hoog in het vaandel staan en Bourgondiërs als zij waren gingen zij zich steeds meer richten op delicatessen. Daardoor wisten steeds meer horecaklanten de winkel te vinden. Vera Snijder: “In die tijd ontwikkelde mijn vader ook zijn passie voor wijn en volgde een vinologenopleiding. Hij ontdekte de Zuid-Afrikaanse wijnen en werd één van de eerste leveranciers in Nederland van deze mooie wijnen”.

Wat wij doen

De naam 't Kelkie komt van het oud-Afrikaanse woord voor 'glas op voet'. Wijnkooperij 't Kelkie verkoopt wijn uit diverse werelddelen waaronder veel mooie Zuid-Afrikaanse wijnen waar Henk en Liesbeth Snijder ooit mee zijn begonnen. Zo ook prosecco's, cava's, vonkelwijn, champagnes, port, sherry en dessertwijnen o.a. uit Zuid-Afrika, Chili, Frankrijk, Italië en Spanje. Van een heerlijke betaalbare alledaagse wijn tot een prachtige bijzondere wijn voor speciale gelegenheden. Wijnkooperij 't Kelkie verzorgt ook proeverijen bij iemand thuis of op locatie. Denk bijvoorbeeld eens aan een avond met vrienden. Je kunt ons ook uiteraard bij je bedrijf uitnodigen voor een avond met uw relaties en/of personeel. Er is in overleg veel mogelijk; inclusief hapjes, aankleding of het meedenken over een locatie buiten de deur. Wij verzorgen ook met aandacht je relatie- en eindejaars-wijngeschenken tot in de puntjes. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Bezorgen en levering

Wijn in Alphen aan den Rijn en directe omgeving leveren wij in overleg kosteloos af. In overleg behoort het verzenden van wijn ook tot de mogelijkheden.