Vera Snijder

Vera Snijder

Wie zijn wij

Familiebedrijf Wijnkooperij 't Kelkie werd opgericht door Henk en Liesbeth Snijder in Arnhem en is in 2017 voortgezet door hun dochter Vera Snijder in Alphen aan den Rijn. De geschiedenis van Wijnkooperij ’t Kelkie is lang. Eind jaren zestig hadden Henk en Liesbeth een groente- en fruitwinkel. Zij hadden kwaliteit hoog in het vaandel staan en Bourgondiërs als zij waren gingen zij zich steeds meer richten op delicatessen. Daardoor wisten steeds meer horecaklanten uit het hogere segment de winkel te vinden. Vera Snijder: “In die tijd ontwikkelde mijn vader ook zijn passie voor wijn en volgde een vinologenopleiding. Hij ontdekte de Zuid-Afrikaanse wijnen en werd één van de eerste leveranciers in Nederland van deze mooie wijnen”.

Wat wij doen

Wijnkooperij 't Kelkie verkoopt wijn uit diverse werelddelen waaronder veel mooie Zuid-Afrikaanse wijnen waar het ooit mee begon. Zo ook prosecco's, cava's, vonkelwijn, champagnes, port en dessertwijnen o.a. uit Zuid-Afrika, Chili, Frankrijk, Italië en Spanje. Van een heerlijke betaalbare wijn tot een prachtige, bijzondere wijn voor speciale gelegenheden. Naast ons vaste assortiment zij we altijd op zoek naar iets nieuws en als we je smaak een beetje hebben leren kennen ook speciaal voor jou. We verzorgen ook met persoonlijke aandacht je relatie- en eindejaars-wijngeschenken tot in de puntjes. Wijnkooperij 't Kelkie verzorgt ook proeverijen bij iemand thuis of op locatie. Denk bijvoorbeeld eens aan een avond met vrienden. Je kunt ons ook uiteraard bij je bedrijf uitnodigen voor een avond met uw relaties en/of personeel. Er is in overleg veel mogelijk; inclusief hapjes, aankleding of het meedenken over een locatie buiten de deur. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Weetje

De naam Kelkie komt van het oud-Afrikaanse woord voor 'glas op voet'.

Bezorgen en levering

Wijn en wijncadeaus in Alphen aan den Rijn en directe omgeving leveren wij in overleg kosteloos* af. Het verzenden van wijn behoort ook tot de mogelijkheden en in Arnhem leveren wij tevens in overleg kosteloos* af.

*Vraag naar de voorwaarden