Algemene voorwaarden en Privacy

Wijnkooperij ‘t Kelkie

Telefoonnummer 06 48856661
E-mailadres info@kelkie.nl
KvK-nummer 67122469

Btw nummer NL001854573B94

Prijzen Het kan gebeuren dat er een foutje in de prijzen op de website staat. Als dat het geval is dan dient u toch het juiste bedrag te betalen. Wij stellen het op prijs als u ons op de hoogte brengt, u kunt van ons dan wel een redelijke tegemoetkoming verwachten.

Betalen en levering Bestellen is mogelijk, u ontvangt van ons een factuur en wij verzenden of leveren de bestelling nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Een bestelling afhalen op afspraak is tevens mogelijk na betaling.

Afname In overleg en op een enkele uitzondering na, is de minimale afname 1 doos van 6 flessen van dezelfde soort. Is een wijn toch niet naar uw smaak neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Binnen Alphen aan den Rijn en directe omgeving leveren wij in overleg bestellingen kosteloos af. Buiten Alphen aan den Rijn is afleveren en zijn eventuele kosten in overleg.

Niet tevreden? Indien u een fles heeft geopend en u vond deze echt niet lekker, neemt u zo spoedig mogelijk contact met ons op, dan bedenken we met elkaar een goede oplossing.

Privacy Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en delen uw gegevens niet met anderen. Wij delen uw adres- en mailgegevens alleen indien we een logistiek partner opdracht geven een bestelling aan u te verzenden. We versturen alleen nieuwsbrieven met uw toestemming, wij sturen u geen ongewenst mail.

Leeftijd Wij verkopen geen wijn aan personen onder de 18 jaar.